Vi løber stærkt…

Thomas Kastrup-Larsen Tanker fra Thomas

…også i ferien.

Vi er nok bare en aktiv familie, må man konstatere. Vi er ikke rigtig skabt til at nyde ferien fra en liggestol – i alt fald ikke i flere dage. Vi er taget til Frankrig, ved Rohne dalen, hvor vi allesammen kan kaste os ud i vores foretrukne aktiviteter.

Her er både heste, vandland, udfordrende bakker og Aksel har selvfølgelig en bold i umiddelbar nærhed det meste af tiden.

Jeg nyder simpelthen, at de allesammen er inden for rækkevidde. Det er skønt, at vi kan stå langsomt op sammen, at ingen af os har noget vi skal, og at vi bare kan være i hinandens selskab.

Jeg kan godt mærke, at jeg trængte til den her ferie. Sådan har de fleste det nok, men når jeg ser børnenes glæde og hvordan også de langsomt kommer ned i et andet gear end det daglige, så kommer jeg til at tænke på, at man ikke skal underkende børns behov for feriedage. Det ligner vores, tror jeg. Man glemmer nok lidt, i sit fokus på eget arbejdsliv, at deres skoledage og deres fritidsinteresser også kræver et enormt engagement og at det på samme måde er væsentligt, at vi får trukket stikket på deres vegne, så de kan samle kræfter og vende tilbage i klassen med ny energi til at lære og udvikle sig.

Nå, men vi har ferie – og lige nu skal vi bare følge den næste indskydelse. Jeg tror, den involverer is. 🙂

Fortsat god sommer til jer.