Sammen for Aalborg

Som borgmester er det ofte mig, som kommer frem i lyset. Heldigvis er jeg dog ikke alene. Min hverdag er fyldt med dygtige mennesker – på borgmesterkontoret, i byrådssalen og ikke mindst i mit eget parti Socialdemokratiet. Jeg er virkelig stolt af det hold, som stiller op til kommunalvalget den 21. November. Herunder præsenterer jeg et par af vores spidskandidater – og så kan du se hele listen af socialdemokratiske kandidater.

Mai–Britt er rådmand for Familie- og Beskæftigelses-forvaltningen og er født og opvokset i Aalborg. Hun er uddannet tandlæge i Aarhus og har boet og arbejdet både i Grønland og i Grækenland.

Mai-britt er blandt de mest social engagerede mennesker jeg kender. Samtidig er hun både skarp og dedikeret. Hendes indsigt i børne- og socialområdet er uden sammenligning og hun skaber igen og igen løsninger med social balance.

Mød Mai-Britt på facebook

Hans Henrik er 55 år. Han bor i Nibe sammen med Pernille og deres 3 piger. Han har været rådmand i By- og Landsskabsforvaltningen siden 2004. Siddet i byrådet siden 2006 og bl.a. været gruppeformand og siddet i Skole og Kulturudvalget og Familie og Socialudvalget.

Hans Henrik er utroligt visionær i forhold til udviklingen i hele Aalborg Kommune. Han er god til at finde brede løsninger og samarbejde på tværs. Og så har han altid et glimt i øjet.

Læs mere om Hans Henrik

Nuuradiin er gift med Christine Johansen og har tre børn, Louis, Jasmin og Eliyas. Han blev ved sidste kommunalvalg den første nydansker nogensinde, der fik en plads i byrådet i Aalborg.

Nuuradiin har på rekordtid vist sig som en dygtig og samlende gruppeformand med en god næse for socialdemokratisk politik. Er stærk i integrationspolitik, i forhold til foreningslivet og til hvordan vi skaber sammenhæng i vores sociale boligkvarterer og sikrer en stærk folkeskole.

Mød Nuuradiin på facebook

Et stærkt hold