Ordkraft inspirerer os alle

Jonas Boyer Tanker fra Thomas

Ordkraft er et fantastisk arrangement som vi alle kan være stolte af. Det er super spændende og vedkommende at møde de mange forfattere, høre deres overvejelser og ideer bag deres bøger, komme i dybden med begreber og ideer og lade sig inspirere. Det har altid været en ære for mig at få lov til, at åbne Aalborgs litteratur festival, man lægger sig ekstra i selen og giver noget af sig selv, og jeg glæder mig meget til at jeg får chancen igen næste år.

Årets Ordkraft har haft temaet kærlighed og det har været ekstra vedkommende for mig. 2018 har været et hårdt år, og det var også året hvor Anna og jeg i fællesskab valgte at gå hvert til sit og blive skilt efter mange gode år.

Så når jeg i år har bevæget mig rundt på Ordkraft og lyttet til nogle af de mange forfattere og oplæg, så har det været med den bevidsthed og personlige erfaring at kærlighed også nogle gange bliver brudt op. Men heldigvis er livet smukt og stærkt, og med gode mange oplevelser. Tak for at fantastisk Ordkraft 2019 og for den spændende og vedkommende inspiration.