Velkommen til min blog


Hej – og velkommen her på siden. Jeg har lavet denne blog for at dele mine oplevelser, visioner, succeser og udfordringer som borgmester i Aalborg Kommune. Jeg vil nemlig gerne være sådan en borgmester, som er tæt på borgerne og i dialog med mennesker i alle ender og kanter af kommunen. Derfor er jeg også meget aktiv på min facebook side.

Du er altid velkommen til at skrive til mig, eller kommentere på mine artikler her eller opslag på facebook-siden. Jeg forsøger at svare så godt jeg kan, men får rigtigt mange henvendelser. Hvis jeg ikke får svaret dig – så prøv endelig igen.

Mit Aalborg


Jeg forelskede mig i Aalborg i 1992. Det var her jeg startede på Aalborg Universitet og flyttede ind i en studielejlighed i vestbyen. Her levede jeg mit ungdomsliv og blev politisk aktiv. Derfor er kommunalpolitik lige her i Aalborg mit hjerteblod – det er Aalborg Kommune jeg brænder for.

Jeg bor stadig i Vestbyen – sammen med mine tre børn. Nogen dage kniber jeg mig selv i armen, når jeg cykler til borgmesterkontoret på Boulevarden – Tænk at være borgmester i sådan en fantastisk by. Jeg nyder at se byggekranerne danse, de mange unge på vej mod deres uddannelsesinstitutioner, børn på vej i skole og virksomhederne, der slår dørene op.

Jeg er stolt over at være en del af en kommune i spændende udvikling. Men jeg kan også se mange udfordringer og muligheder for forbedring. Derfor har jeg også masser af ambition og drivkraft på Aalborgs vegne. Vi skal gøre mange ting meget bedre. Hvis du er interesseret i mine politiske visioner – så kig med her.

Om mig

Navn: Thomas Kastrup-Larsen
Fødselsdag: 3. Februar 1973
Uddannelse: Cand.scient.adm. – Politik & Administration fra Aalborg Universitet

Interesser: Udover politik elsker jeg bl.a. at rejse, løbe og dyrke chilier.

Familie: Far til Clara, Martha og Aksel

Favorit sportshold: Alle vores dygtige elitehold

Yndlings fritidsbeskæftigelse: En fodboldkamp i haven – eller fra tilskuerpladserne på stadion