Mærkesager

Her har jeg samlet et overblik over de mærkesager, som jeg går til valg på. Klik ind på de enkelte faner og hør meget mere

Aalborg skal være Danmarks bedste studieby

Aalborg er en populær studieby, og det er der mange årsager til. Men vi kan blive endnu bedre, og vi er allerede rigtig godt i gang.
Læs mere

Fællesskabet tilbage

Livet leves bedst sammen med andre og som en del af et fællesskab. Vi skal derfor have kickstartet og prioriteret fællesskabet og foreningslivet. Det trænger vi til.
Læs mere

Endnu flere i job

Vi har rigtig mange borgere, der gerne vil i arbejde. Dem skal vi selvfølgelig hjælpe, og vi har allerede igangsat en lang række initiativer.
Læs mere

Alle børn skal have det godt

Alle børn fortjener en god og tryg barndom. Børnene skal derfor have de bedste rammer, for at trives gennem livet. Det skal vi - sammen med familierne - sikre.
Læs mere

Europæiske mestre i grøn udvikling

Aalborg Kommune skal være foregangskommune på grønne og innovative initiativer. Vi gør det allerede godt, men vi har flere ambitiøse tiltag i ærmet.
Læs mere

Trygge boligkvarterer i hele kommunen

Det skal være trygt at bo overalt i Danmark - villavej som boligkvarter. Det indebærer fornyelse af bydele, men også at vi kommer hinanden ved.
Læs mere