Jeg tager fat. Det er et løfte.

Thomas Kastrup-Larsen Tanker fra Thomas

Tak for en dejlig dag i går. Hvor var det dejligt at se så mange af jer! Jeg hilste på børnehavebørn, familiefædre, studerende, kvinder og pensionister i en total feststemt by – og hvor var det dog en fornøjelse. Anna og jeg nød dagen – og mødet med et veloplagt regentpar, der, tror jeg, lod sig smitte af den gode stemning i byen. Alle var virkelig glade, og jeg synes, at vi kan være alle billederne og historierne bekendt. Vi kan være stolte. Tak for jeres deltagelse!

Men det er en ny dag nu – og jeg har været tidligt oppe. Fyldt med energi oven på den gode oplevelse, deltog jeg fra morgenstunden i et møde i Vækstforum – her mødes politikere, uddannelsesinstitutioner, erhvervsliv og arbejdsmarkedets parter med det fælles sigte at styrke erhvervslivet i Nordjylland. Det er et virkelig spændende og væsentligt forum, og møderne giver mig altid en meget reel og konkret tro på, at vi til stadighed er i fuld gang med at styrke vores landsdel.

Det kan være svært, at få det til at give mening, måske – men for mig er det klangbunden i den sociale bevidsthed, jeg mener, vi skal være stærke nok til at udvise her i kommunen. Det ligger mig vitterligt på sinde, at vi er så “rigt” et sted, at vi har overskud til at tage vare på ethvert menneske her. Hvis det skal praktiseres til alles tilfredshed, så kræver det, at vi har et stærkt erhvervsliv, der kan og vil bidrage til kommunens trivsel. At vi er et godt, mangfoldigt sted at bo – så vi kan fastholde kompetencerne. Arbejder vi kontinuerligt på det, så skaber vi samtidigt fundamentet for, at vi har noget at tilbyde de mennesker, der på den ene eller anden måde har brug for fællesskabets ansvarsfølelse. Det sidste er en hjertesag for mig!

Dagen har budt på flere møder – og sigtet er, at vi over de næste fire år skal skabe 5000 nye arbejdspladser.
Det skal nok lykkes. Vi skal bare løfte i flok. Og jeg garanterer, at jeg personligt skal tage fat!