Jeg mangler studerende med skarpe hjerner og hurtige hænder

Thomas Kastrup-Larsen Tanker fra Thomas

Du kommer til at tage initiativ. Du får lov at udvikle dine egne idéer – og prøve dem af. Det bliver i højt tempo, og det bliver helt sikkert sjovt!

Vil du lave et fedt samarbejde med mig?

Et år med valgkamp er altid sindssygt spændende. Der kommer til at ske rigtig mange ting henover de næste måneder. Derfor har mit kampagneteam brug for studiemedhjælpere og praktikanter, der kan bruge deres helt friske viden til at få vores kampagne ud i alle Aalborgs afkroge.

Du behøver ikke være socialdemokrat. Det vigtigste er, at du er god til det, du gør. Men du skal kunne se dig selv i vores værdier – og have en god del politisk tæft. 

Jeg har slået 5 forskellige stillinger op. Måske er jeg så heldig, at du kan se dig selv i én af dem?