452! Så mange kampe spillede Rasmus Würtz i Superligaen - flere end nogen anden spiller. Jeg har både jublet og bandet ad Rasmus, når jeg stod på lægterne på Aalborg Stadion. Det er svært at fremhæve enkelte præstationer med sådan en karriere. Men jeg husker en kamp mod Brøndby i 2010, hvor Rasmus høvlede bolden i mål fra 30 meters afstand - via overliggeren. En perle, som jeg stadig kan spille i detaljer på min indre TV-skærm.

"Vi skal have endnu mere aktivitet og bevægelse langs fjorden."
Rasmus Würtz - Assistenttræner og AaB legende

Rasmus og jeg kom vist til at snakke mest om fodbold. Men jeg fik også spurgt, hvordan han ville bruge borgmesterkæden. Og grundlæggende er både Rasmus og familien glade for “den lille storby”, Aalborg. Især havnefronten vækker begejstring - og Rasmus efterspørger endnu mere aktivitet og bevægelse langs fjorden. Som borgmester ville Rasmus også arbejde for flere legepladser og aktiviteter for børnefamilier. Tak for snakken, Rasmus.

Har du gode ideer til, hvordan Aalborg Kommune bliver et endnu bedre sted at leve? Så brug formularen herunder. Jeg vil nemlig også gerne vide, hvad du ville gøre, hvis du var borgmester…

Behind the scenes
Image
Image
Image
Image

Hvis jeg var borgmester ville jeg...