Morten Grabowski Kjær er medstifter og -ejer af LuksusBaby - en nordjysk virksomhed, som lige nu har 160 ansatte. Hvad mange ikke ved er, at han også er tidligere betjent - og det har betydning for den arbejdsplads, de ønsker at skabe for deres ansatte. “Det vigtigste er, at man er glad hver dag, når man står op”, som Morten fortæller. Det kan jeg kun give ham ret i. Derfor arbejder han også for, at LuksusBaby er et sted, hvor de rummer forskellighederne og skaber plads til alle.

"Der så meget, vi kan sammen."
Morten Grabowski Kjær - Direktør og ejer, LuksusBaby

Hvis Morten var borgmester ville han have fokus på virksomhederne - som med hans ord er “en stor del af det hele”. Han ville arbejde for at skabe nogle gode vilkår for virksomhederne, så de bedre kan hjælpe de mennesker, der står udenfor med at få en fod indenfor på arbejdsmarkedet. Morten har allerede et godt samarbejde med Aalborg Kommune, som han ser rigtig stor værdi i. Det skal vi gøre meget mere. Og som Morten siger, så er der så meget, vi kan sammen.

Har du gode ideer til, hvordan Aalborg Kommune bliver et endnu bedre sted at leve? Så brug formularen herunder. Jeg vil nemlig også gerne vide, hvad du ville gøre, hvis du var borgmester…

Behind the scenes
Image
Image
Image
Image

Hvis jeg var borgmester ville jeg...