Lasse Andersson er direktør for Kunsten og Utzon Centeret i Aalborg. Vi har ofte på løbeture talt om kunst, arkitektur og byudvikling. I dag var ingen undtagelse. Når snakken gik på, hvordan Kunsten havde oplevet tiden under corona, føler Lasse sig yderst privilegeret. Særligt på grund af Kunstens gode samarbejde med Louisiana Museum of Modern Art. Som Lasse siger, så “skal man altid arbejde sammen med nogen, der er større og bedre end en selv. Så bliver man dygtigere”.

"Vi bliver flere og flere mennesker, og vi er nødt til at tænke langsigtet i forhold til valg af materialer og udtryk."
Lasse Andersson - Direktør, Kunsten Museum of Moderns Art og Utzon Center Aalborg

Hvis Lasse var borgmester, ville han sove nøgen med borgmesterkæden. Han havde selvfølgelig også gode input i forhold til den arkitektoniske planlægning af kommunen. Et område som er særligt relevant, fordi Aalborg Kommune er en populær tilflytterkommune.
Vi bliver flere og flere mennesker, og vi er nødt til at tænke langsigtet i forhold til valg af materialer og udtryk. Vi bør stille spørgsmålet: “Er vi også glade for dette om 30 år?” og det skal vi i Aalborg Kommune altid huske på. Tak for snakken, Lasse.

Har du gode ideer til, hvordan Aalborg Kommune bliver et endnu bedre sted at leve? Så brug formularen herunder. Jeg vil nemlig også gerne vide, hvad du ville gøre, hvis du var borgmester…

Behind the scenes
Image
Image
Image
Image

Hvis jeg var borgmester ville jeg...