Der er altså noget helt særligt ved at sidde med en OL-medalje mellem hænderne. Det fik jeg lov til, da Kamilla Rytter Juhl “legede borgmester” i den varme stol. Kamilla er oprindeligt fra Skagen og har rejst i hele verden for at vinde medaljer i badminton. Og nu har hun samt kæresten Christinna og datteren Molly slået sig ned i Vestbyen.

"Når vi tænker fremad og forandrer vores kommune, skal vi have fokus på cyklisme."
Kamilla Rytter Juhl - Badmintonpige og mor til Molly

Hvis Kamilla blev borgmester ville hun blandt andet fokusere på at gøre Aalborg til en endnu bedre cykelby. Hun mangler fx plads på cykelstierne til hendes ladcykel. Jeg synes, Kamilla har ret. Når vi tænker fremad og forandrer vores kommune, skal vi have fokus på cyklisme. Vi er allerede godt i gang, bl.a. med supercykelstien til Universitetet. Jeg cykler selv meget rundt i byen - og kan sagtens se, at forholdene for cyklister kan blive endnu bedre. Tak for snakken, Kamilla.

Har du gode ideer til, hvordan Aalborg Kommune bliver et endnu bedre sted at leve? Så brug formularen herunder. Jeg vil nemlig også gerne vide, hvad du ville gøre, hvis du var borgmester…

Behind the scenes
Image
Image
Image
Image

Hvis jeg var borgmester ville jeg...