Jacob Risgaard er først og fremmest en dygtig købmand. Men han er altså også godt selskab! Sådan én, der husker at hilse på alle, når han kommer ind i et rum og straks hæver det kollektive humør. Og så er Jacob jo bare ægte Nordjyde, bosiddende ved Frederikshavn og med virksomheden Coolshop i Nørresundby.

Vores samtale kom vidt omkring, men én ting gjorde mig særligt stolt undervejs. Jacob sammenlignede vores arbejde ved Aalborg Kommune med hans egen virksomhed. “Man går på arbejde for noget, der er større end en løncheck”. Wow - det er flot sagt, men også rigtigt. For medarbejderne hos Aalborg Kommune har et fælles formål - at gøre vores kommune til et bedre sted at bo og drive forretning.

"Man går på arbejde for noget, der er større end en løncheck"
Jacob Risgaard - Cool købmand og hule-løve

Jacob fortæller mig også om at være Løvens Hule investor og om det nye store Coolshop hovedsæde, som de netop nu bygger i Nørresundby. Han glæder sig til at få realiseret den 3. Limfjordsforbindelse og dermed løst problemerne i vores infrastruktur. Og så ønsker Jacob i øvrigt, at vi rejser en statue af ham i Aalborg - bare for at overgå Jesper Buch, som er blevet kåret til årets borger i hjembyen Kolding. Tak for snakken, Jacob.

Har du gode ideer til, hvordan Aalborg Kommune bliver et endnu bedre sted at leve? Så brug formularen herunder. Jeg vil nemlig også gerne vide, hvad du ville gøre, hvis du var borgmester…

Behind the scenes
Image
Image
Image
Image

Hvis jeg var borgmester ville jeg...