Jeg har kendt Anna Marie siden, jeg som nyuddannet blev afdelingsleder hos AOF. Derfor bruger jeg også hendes kælenavn “Mie”, når vi taler sammen. Jeg har altid haft stor respekt for Mies enorme personlige engagement i kultur og kreativitet. Og så har hun levet et helt liv med at skabe plads og give muligheder for unge mennesker i vores kommune.

Vores samtale om musik og kultur fik mig til at genkalde en tid, hvor jeg nedprioriterede mit forbrug af kulturelle oplevelser. Jeg synes, jeg havde for travlt som borgmester til at løbe til koncerter, i biografen og i teateret. Men jeg kunne mærke, at det gjorde mig trist. At der manglede noget i livet, der skabte overskud til hverdagen. Heldigvis fik jeg sadlet om - og i dag prioriterer jeg helt bevidst kulturoplevelser højt i min hverdag.

"små scener skal bringe liv, teater og musik ud i gaderne"
Anna Marie Olesen - Skoleleder, Den Rytmiske i Nordkraft

Mie har bl.a. nogle gode ideer til kreative byrum, hvor små scener skal bringe liv, teater og musik ud i gaderne. Lidt ligesom vores udendørs fitnesspladser - bare til kulturelle aktiviteter. “Kulturfitness?” Det er spændende og fremsynet - og noget jeg vil tage med mig videre. Tak for snakken, Mie.

Har du gode ideer til, hvordan Aalborg Kommune bliver et endnu bedre sted at leve? Så brug formularen herunder. Jeg vil nemlig også gerne vide, hvad du ville gøre, hvis du var borgmester…

Behind the scenes
Image
Image
Image
Image

Hvis jeg var borgmester ville jeg...