En nat eller to med kliken

Kim Tanker fra Thomas

Det er en tradition, at vi hvert år i Kristi Himmelfarts-ferien er på tur med det gamle slæng fra DSU-dagene.
Den tid betød og betyder stadig stadig meget for mig. Det politiske engagement der dengang ulmede i mig, og fik næring af en ekstraordinær professor på Aalborg Universitet, foldede sig ud i huset på Kastetvej.
DSU-drengene og pigerne betyder virkelig noget særligt for mig – og vores årlige stævnemøde bliver ikke mindre interessant af, at vi nu medbringer familien.
Vi er blevet politisk modnet under samme tag, og er blevet voksne mennesker i et nært fællesskab, som jeg forestiller mig altid vil spille en rolle for os allesammen.

I år mødtes vi i Øksnedalen ved Sebbersund. Her var der tid til venskaberne og de sædvanlige aktiviteter, med den årlige fodboldkamp mellem børn og voksne, som kronen på værket. Jeg udtaler mig ikke om, hvem der vandt.

Og, nå ja, så havde jeg fornøjelsen af at dyste mod Ulla Astmann i en skydekonkurrence i Fårup Sommerland. Jeg elsker det sted, når solen skinner. Og jeg udtaler mig selvfølgelig stadig ikke om, hvem der vandt.

Det er fedt, at hellige sig de særlige venskaber. At trække stikket ud og bare nyde det. Heldigvis er min familie enig med mig.