Thomas i arbejdstøjet

Dejlige og lærerige dage i Nibe

Thomas Kastrup-Larsen Tanker fra Thomas

Borgmesterkontoret er tilbage på Boulevarden efter nogle virkelig skønne dage i Nibe med borgmesterkontor på Nibe Skole.

Og selvom billederne på væggen, skrivebordet og møblerne er de samme – er noget alligevel anderledes. At flytte borgmesterkontoret rykker på perspektivet – og det betyder, at jeg får mulighed og belæg for at se nyt på tingene. Jeg har oplevet en skøn, driftig og levende by i Aalborg Kommune, mødt engagerede borgere, set hvordan bysamfundet fungerer – og jeg har lært, erfaret og oplevet en masse.

Highfives og fremtidsvisioner

Det var en rigtig god oplevelse at være i Nibe. Jeg synes jeg blev budt varmt velkommen i en by med rigtig mange mennesker som havde rigtig meget på hjerte. Borgere og mennesker med visioner og drømme for Nibes udvikling,  men også mennesker, som havde en række meget konkrete ting, de ønskede anderledes eller forbedret. Jeg er glad for dialogen og samværet i begge henseender, og jeg har noteret mig, at trafiksikkerheden skal forbedres ved trafikkryds og busstoppesteder flere steder i byen, at vi selfølgelig skal passe på naturen, når vi laver oprensninger ved havnen og at vi skal sikre, at skolen kan rumme de mange nye elever, der hele tiden kommer. Vi skal også sikre nye udstykninger i Nibe og en lang række andre ting, som jeg har taget med mig hjem til mit mere stationære borgmesterkontor, hvorfra jeg har tænkt mig at arbejde videre med de nye tanker og idéer.

Jeg er glad for, at vi kunne være på Nibe skole – og de mange high-fives og glade børn var en stor del af arbejdsglæden, og jeg tager det og deres glæde med mig videre!  Og jeg er taknemmelig for, at så mange inviterede mig på besøg. Det var en fornøjelse at opleve Lundbæk landbrugs Skole, Rokkedal Kylling, Nibe Festival, Nibe Genbrugsplads, Nibe Udviklingsråd, DUS 2 på Nibe Skole og Nibe Bryghus!

Nu mangler jeg bare at finde ud af, hvor borgmesterkontoret skal etableres næste gang, vi flytter midlertidigt ud af Boulevarden, og hvis du har en god ide, er jeg meget modtagelig…