Bredt valgforbund sikrer godt udgangspunkt

Thomas Kastrup-Larsen Tanker fra Thomas

Vi har i dag udsendt følgende pressemeddelelse

Enhedslisten, SF, Socialdemokraterne, Alternativet og Social Fælles Liste indgår valgforbund.

For at sikre det bedste afsæt for det kommende kommunalvalg den 21. november 2017 og for at minimere stemmespild, har Enhedslisten, SF, Socialdemokraterne, Alternativet og Den Sociale Fællesliste valgt at indgå et teknisk valgforbund. Der indgår ikke nogen politiske bindinger i valgforbundet, så de forskellige partier vil gå på valg på hvert deres politiske program.

Partierne håber på et godt valg, som kan sikre et politisk flertal for en forsat positiv og grøn udvikling af Aalborg Kommune.

Social Fællesliste bemærker i øvrigt: Selv om valgforbund ikke er politisk bindende så er det vigtigt for os at signalere, at vi hører til blandt de socialistiske partier og aldrig vil pege på en borgerlig borgmester.

Glad for bredt valgforbund

Jeg er som borgmester rigtigt glad, for det historisk brede valgforbund vi i dag har kunnet melde ud. Det sikrer et rigtigt godt afsæt for valgkampen, og minimerer stemmespild. Jeg ser det også, som en opbakning til, at den positive udvikling Aalborg gennemgår netop nu, gerne skal fortsætte. Er valgforbundet så lukket for andre partier. Det er det ikke, hvis der er andre partier som skulle få lyst til at være med, vil vi vende det blandt de 5 partier som valgforbundet består af på nuværende tidspunkt.