Bornholm, Bornholm, Bornholm

Kim Tanker fra Thomas

Det Bertel Haarder har kaldt ‘en politisk Roskilde Festival med mindre øl og mere snak’, nemlig Folkemødet på Bornholm, er for mig et sublimt eksempel på demokratiets største værdier. Her mødes folket: mennesker med demokrati på sinde, aktive politikere og interessegrupper for at samtale og diskutere.
For en borgmester er den slags altså på højde med VM-start, må jeg tilstå.

Omgivelserne er smukke. Vi er i Allinge, og jeg startede selvfølgelig ud med at løbe en tur, for at få overblik over byen og solskinsøen. Det var en god ide, for jeg mødte utallige mennesker, jeg kender fra politiske organisationer og på den måde er den politiske networking, der  også er en væsentlig del af arrangementet, allerede i gang.

Jeg glæder mig særligt til at diskutere ældre, ernæring og sund mad med bl.a. ernæringsforbundet i løbet af dagen og til at debattere Aalborg som uddannelsesby i det Nordjyske Telt i aften.

Jeg har på fornemmelsen, at det bliver nogle rigtigt gode dag her på solskinsøen 😉