Borgmesterbilen

Kim Tanker fra Thomas

Jeg tager cyklen som hovedregel de dage hvor det kan lade sig gøre, men når det virkelig regner, som det gjorde forleden, så tager jeg ofte bussen – og nyder turen!

Det er vigtigt at vi satser på kollektive trafik. Aalborg Kommune har til stadighed en kraftig befolkningstilvækst, og det giver selvfølgelig nogle udfordringer trafik- og transportmæssigt. Vi skal undgå store og trættende bilkøer i fremtiden, og derfor er det vigtigt at vi satser på cyklisme og kollektiv trafik. Det er bl.a. derfor at vi diskuterer letbane i Aalborg i disse dage.

 

Nu ved jeg ikke, hvor mange af jer der benytter kollektiv trafik regelmæssigt, men hvis I gør, så kender I måske det med at falde i snak med et tilfældigt menneske – og resten af dagen flere gange vende tilbage til samtalen i tankerne. Jeg mødte en herre i bussen den dag, og jeg nød i den grad vores lille snak.

 

I det hele taget nyder jeg, både som borgmester og menig mand, de der små tilfældighedssnakke man får uventet rundt omkring. Det synes jeg vi er gode til i Aalborg, sådan at lade en venlig bemærkning falde af til sidemanden, synes I ikke?