Vis mig hvorfor du er #stoltafAalborg

Thomas Kastrup-Larsen Tanker fra Thomas 1 Kommentar

Der er mange grunde til at være stolt af Aalborg. Men det kan være svært at vælge noget specifikt ud. Derfor har jeg brug for din hjælp – hvorfor er DU stolt af Aalborg?

Valgkamp behøver ikke kun være politisk debat. Det kan også være en fejring af dét, som er godt. Jeg har lavet en lille konkurrence ovre på Instagram, hvor jeg beder Aalborgenserne om at tage billeder af noget de er stolte af ved Aalborg. For at være med skal du bare uploade dit billede til Instagram og bruge hashtagget #stoltafAalborg. Præmien er en lækker middag for 2.

Vinderen findes ved afstemning til arrangementet “Stolt af Aalborg” på Ulla Terkelsen London den 12. oktober. Her kan du i øvrigt deltage gratis og opleve live-musik og stand-up. Læs mere om arrangementet på facebook.

Kommentarer 1

  1. Kommer næsten på siden af en storby, men ikke den har sin egen charme.
    Uanset hvor du går så sker der noget, nyt byggeri for eksempel renovering af Nørregade sidst men ikke mindst Budolfi Plads glæder mig til at se det færdige resultat.
    En Tur rundt på staden ikke at forglemme de flotte gavlmalerier.
    Byrådet har fåetsyn for der var også noget mod nord , Nørresundby får et løft u hvor det trænger, godt det er kommet igang. Elsker mine små slentreture i Aalborg skriver gerne på Facebook ” Var på Staden en god oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *